Депутат облради: «100-130 мотопомп. Білет – 800 доларів»

5182 0

Ми у соцмережах:

Фото - зі сторінки Володимира Ковальчука. За його словами, фотографія була зроблена днями

По 19.00 в урочищі Гальбин, що неподалік Клесова Сарненського району, запрацювало 100-130 мотопомп. Таку інформацію оприлюднив на своїй сторінці у Facebook депутат Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук.

«Це 100% інформація! Білет - 800 доларів! Чекаю на реакцію силових відомств! Якщо ж такої реакції не буде до першої години ночі, летимо робити аерозйомку. Ось тоді усі стануть зірками на всю країну», - написав депутат.

 

Зазначимо, що бурштинокопачі активізувалися у Гальбині близько трьох тижнів тому. Депутат Ковальчук стверджує, що старателі виходять щоночі і поліція належним чином не реагує.

Натомість, правоохоронці запевняють, що масового видобутку у Гальбині немає. Зазначають, що і справді був сплеск два тижні тому, але нині ситуація стабілізована.

«Маємо плани щодо виїзду на місце вдень та вночі, а також щодо створення оперативних сил реагування з місцевих жителів, лісників, представників поліції та сил спеціального призначення, - додав пан Ковальчук. – Ми ж не можемо лишатися осторонь і просто спостерігати, коли вже 17-й день поспіль продовжується пограбування нашої області та державного підприємства (урочище Гальбин – територія, на якій би мало працювати ДП «Укрбурштин» - Ред)».

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також