Депутат став садоводом. Вишні Геннадія Шевченка будуть рости на комунікаціях

1454 0

Ми у соцмережах:

Геннадій Шевченко

«Ця людина дуже багато зробила для Рівного», — говорив на сесії міський голова, вмовляючи депутатів проголосувати за виділення землі Геннадію Шевченку, колишньому начальнику обласної санепідемстанції.

Просив цю землю п. Шевченко, який зараз є депутатом обласної ради, упродовж п’яти років. І тільки тепер він стане власником 5 соток землі на березі Усті поряд з його триповерховим будинком з просторим подвір’ям, що на вулиці Котляревського у Рівному. Ділянка виділяється депутату під садівництво. Можливо, й сусіди п.Шевченка тепер також захочуть стати садоводами — за їхніми садибами, що на вулиці Котляревського, здається, також є ще вільна земля з комунікаціями. До речі, живуть на цій вулиці — судді, правоохоронці, бізнесмени та колишні службовці.

Роман Стасюк, депутат міської ради:

— Згідно із законодавством, коли землю виділяють під садівництво, то на ній можна будуватися. Однак не у цьому випадку. Адже на цій земельній ділянці на глибині двох метрів знаходяться комунікації — каналізація, водогін. Тому нічого, окрім облаштування садка, там неможливо зробити.

Геннадій Шевченко, депутат обласної ради:

— Землю там я прошу вже дуже давно. Ще кілька років тому мені дозволили розробити документи на ту земельну ділянку, але землю у власність так і не виділяли. Постійно не вистачало кілька голосів. Знаю, що це робили спеціально, щоб мені нашкодити. Деякі дерева там уже ростуть, а ще деякі буду садити. Планую, що там будуть ялини, яблуні та вишні. До цього садка всі мають вільний доступ, нікого звідти не виганятиму. Уже цього літа там було чимало дітей.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також