Депутат Воробей презентує у Рівному історичну трилогію

1470 0

Ми у соцмережах:

Депутат Воробей презентує у Рівному історичну трилогію

Депутат Хмельницької обласної ради Петро Воробей презентує свою історичну трилогію: «Заграва», «Відблиск» та «Сяйво». Трилогія була визначена переможцем літературного конкурсу Міністерства культури у 2018 році оголошеного серед письменників України «Українська революція 1917-1921 років» у номінації «Проза».

19 жовтня о 15:00 в книгарні «Знання» у Рівному відбудеться зустріч та автограф-сесія із українським письменником та журналістом Петром Воробйом.

Петро Воробей -  народився у 1962 році у селі Вільне Дубровицького району,  український журналіст, письменник. Перший заступник редактора газети «Подільські вісті».  
Петро Воробей презентує свою історичну трилогію: «Заграва», «Відблиск» та «Сяйво». Трилогія була визначена переможцем літературного конкурсу Міністерства культури у 2018 році оголошеного серед письменників України «Українська революція 1917-1921 років» у номінації «Проза».

Першу частину роману – «Заграва» – автор презентував у 2002 році. За другу частину «Відблиск» був відзначений загальнодержавною премією імені Якова Гальчевського «За подвижництво у державотворенні». На прикладі головних героїв – трьох братів Орленків – простежено довгий і звивистий шлях, який пройшли українці в пошуках волі. Третя частина роману має назву «Сяйво». В ній описуються історичні події з 1978 по 2017 рік. Усі частини трилогії розповідають про боротьбу за Незалежну Україну на Поліссі. Загалом усі роботи охоплюють 100 років невигаданої історії з реальними персонажами та історичними фактами. Інформацію для своїх книг автор збирав із документальних матеріалів та реальних історій очевидців.

Вхід для преси - вільний.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також