Депутата знайшли у зашморгу

3410 0

Ми у соцмережах:

Депутата знайшли у зашморгу

Несплачені банківські кредити могли стати причиною самогубства депутата Острозької міської ради Тараса Беги, припускають правоохоронці. Однак оскільки слідів насильницької смерті не виявлено, то в порушенні кримінальної справи було відмовлено. В міліції також повідомили, що вже закінчили перевірку обставин смерті депутата. Але при цьому говорять про кілька можливих версій самогубства. Тож, схоже, ніхто й не дізнається вже справжньої причини смерті депутата.

Рятувальники та слідчо-оперативна група виїжджали за викликом в будинок депутата увечері минулої середи. Саме рятувальникам довелося виймати з зашморга цього 46-річного чоловіка. Як розповіла тоді дружина п. Тараса, в той вечір він був на третьому поверсі у своєму будинку. Дружина принесла йому вечерю, а коли пізніше піднялася, що забрати посуд, чоловіка у кімнаті вже не було. Почала гукати його. Не озвався. Подумала, що вийшов у мансарду, щоб подихати свіжим повітрям. А потім побачила чоловіка у зашморгу. Посмертної записки рідним він не залишив. Колеги та друзі відмовляються вірити в те, що зазвичай весела та оптимістична людина таким чином могла розпрощатись із життям. — Одна из версій самогубства — проблеми фінансового характеру, — повідомили у ВЗГ УМВС України в Рівненській області, але конкретизувати, які саме, у міліції не стали, лише зазначили, що перевіряють ще й інші версії. — Як і чимало українців, Тарас Бега брав банківські кредити. У суді розглядались цивільні позови банків до нього. Міліція вже закінчила перевірку обставин смерті Тараса Беги. У порушенні кримінальної справи відмовлено, — лаконічно повідомила «РВ» острозький міжрайонний прокурор Любов Ковальчук.

Олена РОМАНЧУК.

Довідка «РВ» Тарас Бега мав дві вищі освіти. Був членом Партії зелених України, членом спостережної ради ВАТ «Острозький хлібзавод». З 2006 року — депутатом Острозької міської ради.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також