Депутати головному дорожнику Рівненщини: не справляєтеся - звільнити

1743 0

Ми у соцмережах:

Депутати головному дорожнику Рівненщини: не справляєтеся - звільнити

Петро Удовиченко, начальник Служби автомобільних доріг Рівненщини, близько півгодини слухав нещадну критику депутатів облради щодо жахливого стану рівненських доріг та поганого ремонту, коли вийшов звітувати за минулий рік.

Депутат Олександр Савчук засумнівався у якості асфальтобетону, яким ремонтують рівненські дороги. Олександр Ширяєв заявив, що розбив своє авто на дорозі до Сарн.

Також у депутатів були скарги на лабораторію, як перевіряє якість зроблених ремонтів. Зазначили, що серйозних порушень вона не бачить, а лише вписує смішно дрібні, наприклад, про невкручену лампочку.

Коли пан Удовиченко зазначив, що торік було відремонтовано кілька десятків тисяч метрів квадратних вибоїн, декілька депутатів в один голос викрикнули: "Де?".

"Людей, яких не справляються, потрібно звільняти. Ви гроші людей витрачаєте, яких і так немає",- зазначив депутат Василь Кльоп під оплески колег.

Виступив перед депутатами також водій Юрій, який у лютому "згубив" колесо у ямі на трасі Городище-Рівне-Старокостянтинів і на якого за це патрульні склали адмінпротокол. Водій зазначив, що краще вже віддати дороги туркам на обслуговування.

Звіт пана Удовиченка депутати не підтримали. За проголосували тільки 17 депутатів. Це вже друга сесія, між іншим, на якій депутати не проголосували за звіт САДу.

Проте депутати не підтримали і звернення,підготовлене Володимиром Муляром, про звільнення пана Удовиченка.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також