Депутати на Кучерука більше не ображаються

737 0

Ми у соцмережах:

Микола Кучерук

Майже рік голова фракції «Батьківщина» в Рівненській облраді Микола Кучерук був єдиним, кого не включили в жодну депутатську комісію. Його бажання працювати у комісії з питань бюджету, фінансів і податків блокували, жартома назвавши це «дисциплінарним покаранням».

Бо Кучерук був одним із тих обранців, які влаштували демарш під час обрання теперішнього керівництва Рівненської облради. На сесії 12 листопада заяву Кучерука нарешті рада погодила.

Ігор Ясенюк, голова бюджетної комісії:

— Я ніколи не був проти того, щоб Кучерук працював у нашій комісії. Однак під час першої сесії, коли обирали голову, заступників та голів комісій обласної ради, Микола Кучерук разом із своєю фракцією покинув залу. Депутати із теперішньої коаліції більшості на нього за це образилися. Тому йому й не дозволяли долучитись до тієї комісії, якої він хоче, пропонуючи ту, де є вільні місця.

Мені дивно, чому всі хочуть працювати саме в бюджетній комісії. Адже насправді ми не маємо стільки впливу, як приписують нам депутати. Але минув час, пристрасті у раді стихли. І на сесії обласна рада дозволила Кучеруку увійти до бюджетної комісії.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також