Депутати напідпитку, заправка Коломойського та базар Дикого

2169 0

Ми у соцмережах:

Депутати напідпитку, заправка Коломойського та базар Дикого

Про звинувачення депутатів обласної ради у керуванні автомобілями напідпитку читайте на першій сторінці завтрашнього номера «Рівне вечірнє».

А ще ми розповімо про вартість польотів до Туреччини, які обіцяють на квітень-травень, статки нового начальника юстиції на Рівненщині, ситуацію в облраді, закриту заправку Коломойського біля Рівного, подорожчання проїзду у громадському транспорті, «збільшене» будівництво на Басовому Куті та прохання базару Дикого дати йому ще десять років.

Ви дізнаєтеся, чому односельчани захищають чотирьох ґвалтівників та про страшну ДТП на Київ-Чоп.

Ми поділимося спогадами про міського голову Рівного Віктора Чайку, який помер 10 років тому, розкажемо про проблему зі «школою кобзариків», про те, куди покладуть 20 мільйонів, виділених на «Авангард», про ідеї для парку на Грабнику, історію дубенського літака та про фото загиблих земляків на поштових конвертах.

Шукайте також на сторінках видання інтерв’ю з лідером баскетбольної команди «Рівне» Анатолієм Дубнюком, розповідь про рівнянку на Зимових Олімпійських іграх у Південній Кореї та про здобутки рівненських боксерок.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також