Депутати політсили, чий офіс пошкодили, озвучили свої підозри

1322 0

Ми у соцмережах:

Депутати політсили, чий офіс пошкодили, озвучили свої підозри

У Рівному побили вікна в офісі партії «Європейська Солідарність». Депутати припустили, що це може бути пов’язано з їхньою боротьбою з незаконно зведеними добудовами в місті.

 Про це йдеться в заяві «ЄС» опублікованої на їхній сторінці в мережі.

«Ми не знаємо зараз, що саме сталося і хто це зробив. З'ясовувати це буде поліція. Але причинно-наслідковий зв'язок дуже очевидний: останні два дні напружена ситуація з демонтажем незаконно зведеної добудови на одній з центральних вулиць міста. Депутати Рівнеради від Європейської Солідарності не стояли осторонь цього беззаконня і активно долучилися до того, щоб добудова, яка зроблена без будь-яких дозволів та документів була демонтована. Маємо всі підстави пов'язувати цей процес і як його наслідок (імовірно, лише перше попередження) - розбитий офіс», - йдеться в заяві.

Нагадаємо, сьогодні, 23 січня, в поліції повідомили о 12:20 до чергової частини Рівненського районного управління поліції надійшло повідомлення народного депутата України, що у громадській приймальні на вулиці Соборній в обласному центрі невідомі розбили склопакет вікна.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також