Депутати Рівненської облради вимагають звільнити начальника рівненського управління Укртрансбезпеки

1756 0

Ми у соцмережах:

Депутати Богдан Файфура та Юрій Шарманський

Троє депутатів Рівненської облради на сьогоднішній сесії заявили, що потрібно звільнити начальника управління Укртрансбезпеки у Рівненській області Миколу Коваленка.

 Заявили, що Микола Коваленко не справляється зі своїми обов'язками та має піти з посади, "свободівець" та заступник голови облради Олексій Бучинський та представники фракції "Конкретних справ" Богдан Файфура та Василь Кльоп.

Зокрема, у депутатів є претензії до управління через контроль вантажного транспорту. Адже в області працює лише один ваговий комплекс - біля Корця на трасі Київ-Чоп. Натомість, переповнені вантажівки розбивають дорогу на Сарни, а збудований ваговий комплекс біля Олександрії Рівненського району управління Укртрансбезпеки так і не використовує.
-Управління має новий транспорт, працівників, а з обов'язками не справилися і знищили нам дороги, - зазначив Олексій Бучинський.
Проте за пропозицію проголосувати за вимогу звільнити пана Коваленка депутати не проголосували. Як і за пропозицію звільнити з посад всіх відповідальних за те, що вантажівки на дорогах області не контролюють.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також