Депутати Рівного проситимуть у Кондрачука виконати свої обіцянки

850 0

Ми у соцмережах:

Депутати Рівного проситимуть у Кондрачука виконати свої обіцянки

Міські депутати пропонують направити до Рівненської облради звернення з проханням виділити кошти на реконструкцію стадіону "Авангард".

Як уточнив міський депутат Володимир Хомко, генеральний підрядник готовий направити усі сили, щоб здати першу чергу, яка включає у себе поле та трибуну. Це дасть змогу рівненському "Вересу" виступати на домашньому стадіоні у Рівному, а не в Луцьку. Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль виконав свою обіцянку, тому Кабмін направив на реконструкцію 100 мільйонів гривень. Свою допомогу обіцяв й голова Рівненської облради Сергій Кондрачук.

- Скільки б не виділили грошей місту для допомоги, за те й дякуватимемо обласній раді, - сказав Володимир Хомко.

Міський голова Олександр Третяк почав захищати свого однопартійця з фракції "ЄС" та сказав, що обласна рада готова виділити гроші, але проєкт рішення на сесію обласної ради має подати голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Такі слова викликали обурення у депутатському залі. Адже будь-який депутат облради може ініціювати проект рішення. Більше того, голова облради Сергій Кондрачук обіцяв допомогу в січні, коли відбулася велика нарада на "Авангарді". 

Додамо, що для здачі першої черги реконструкції потрібно близько 200 мільйонів гривень.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також