Депутат-орнітолог показав, як у центрі поліської столиці знищили пташині гнізда (ВІДЕО)

2080 0

Ми у соцмережах:

Депутат-орнітолог показав, як у центрі поліської столиці знищили пташині гнізда  (ВІДЕО)

На центральній алеї міста Сарни сьогодні комунальники обрізували гілки з дерев та знищили домівку граків, які там гніздилися. Живих пташенят просто викинули на асфальт.

Про це розповів сьогодні на своїй Фейсбук-сторінці депутат міськради та орнітолог Олександр Добринський: 

- Чому люди, в яких є мізки,  до цих пір не навчилися співіснувати в цьому світі з тими, хто живе поруч? Чому не можна захоплюватися тим, що тебе оточує? Чому потрібно вбивати все живе? Чому в центрі міста Сарни, яке є містом країни яка кров'ю доказує своє право називатися ЄВРОПЕЙСЬКОЮ ЦИВІЛІЗОВАНОЮ КРАЇНОЮ, знаходяться нелюди,  які живих пташенят Грака (Corvus frugilegus) викидають з гнізд та прирікають на загибель? Яким потрібно бути "убогим", щоб виконувати такий жорстокий наказ. Ми тут кричимо, що орки безмозкі і виконують злочинні накази, та у нас самих тут таких орків на кожному кроці. Коли запитав: НАВІЩО? Відповідь працівників комунального підприємства "Екосервіс" Сарненської міської ради - у нас наказ!!!

 Сарненці прокоментували у Фейсбуці вчинок комунальників: 

Ірина Цуман
Хіба це людські вчинки?! Це варварство

Руслан Серпенінов
Якщо два не зовсім розумних зробили таке варварство, то це не означає, що мер дав наказ. Але я вас почув, пан Добринський. Мабуть, доведеться звільнити тих, хто не розуміє простих зрозумілих речей.

Яна Іванівна Куришко-Шаргар
Дикі, необізнані, некеровані істоти

Оксана Смоля
Неадеквати,спочатку собак отруїли,тепер до птахів добралися, герої.

Саша Паньковець
Можливо хтось зможе забрати пташенят? Я зможу їх викормити ,в мене для них є всі потрібні для них умови. Яйця вже не врятуєм ,а пташенят ще можна. 0958968539

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також