Деревні пелети від надійного постачальника

418 0

Ми у соцмережах:

Деревні пелети від надійного постачальника

Останнє десятиліття все більшого значення на світовому паливному ринку надають деревним гранулам – пелетам. Вони – найпоширеніший тип гранульованого палива.

Якісні пелети, які можна замовити та придбати в компанії «БіоЕнергоБанк» за бюджетною вартістю оптом, виготовляються з різних порід деревини: переважно з дуба та сосни. Випуск гранульованої продукції здійснюється в компанії за власною технологією з урахуванням європейських стандартів. У гранули не додаються хімічні сполуки. У складі немає грибка, шкідників, інших домішок, оскільки пелети комплексно обробляються.

Таке біопаливо сьогодні широко застосовується, в якості опалення приміщень – нежитлових та житлових. Так, підходить це біопаливо для опалення:

  • магазинів;
  • складів;
  • підприємств.

Замовляти продукцію із деревини можуть власники котеджів, приватних будинків, дач.

Особливості пелет

Завдяки дослідженням останніх років стало зрозуміло, що ринок деревних гранул перспективний і набирає обертів. Більш того, гранули більш безпечні для навколишнього середовища, ніж традиційні види палива, оскільки можуть бути виготовлені з відходів. Це важливий елемент захисту навколишнього середовища. До того ж, деревні гранули, як новий вид палива, можуть підвищити ККД використання палива. Не має значення для домашнього використання або для комерційного, деревні пелети, у будь-якому випадку, дуже перспективний напрямок.

Продукція не гниє, довго зберігається, за умови правильного зберігання та використання – не псується.

Транспортувати й зберігати пелети зручніше, ніж дрова.

Переваги продукції

Як прогресивний і новий вид палива деревні гранули широко задіяні в різних країнах за рахунок таких явних переваг:

  • Низька собівартість – при порівнянні з багатьма видами палива деревні гранули трохи дорожчі, ніж звичайне дерево, тирса тощо, адже вони вимагають виробничого процесу. Однак, якщо порівнювати з іншими видами палива, такими як нафта, природний газ тощо, то пелети виявляються набагато дешевшими. А якщо врахувати доступність сировини у вигляді відходів на лісопильному та лісопереробному виробництві, то економічна ефективність пелет очевидна.
  • Екологічна ефективність – після виробництва гранули мають низьку вологість та високу щільність. Це гарантує, що при їх спалюванні буде викинуто менше вуглекислого газу в атмосферу. Тобто гранули виробляють менше золи та менше диму.

Крім того, скорочена витрата палива, тому що теплотворна здатність деревних гранул набагато вища, ніж у дров.

Завдяки тому, що в продукції відсутні шкідливі хімікати, використання її безпечне та зручне. 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також