Державні послуги «виходять в люди»

1346 0

Ми у соцмережах:

філія ЦНАПу

У торговому центрі «Злата Плази» незабаром працюватиме «філія» ЦНАПу, що на майдані Просвіти у Рівному. Щоб було зручно тим, хто живе у центрі, користуватись його послугами. На облаштування робочого місця для спеціалістів планують витратити понад 200 тисяч гривень.

Юлія Шигорева, директорка Рівненського ЦНАПу:

За користування приміщенням ми б мали платити торговому центру близько 25 тисяч гривень в рік, але власник погодився надати його безкоштовно. Це буде наша перша співпраця із бізнесом. Якщо вдасться, то можна буде облаштувати схожі територіальні центри, скажімо, на Північному чи Ювілейному.

У новому територіальному центрі будуть надавати швидкі послуги для населення, такі як: реєстрація місця проживання, видача різних довідок та реєстрація бізнесу. До слова, за тиждень наші працівники надають людям до 5 тисяч довідок про реєстрацію їхнього місця проживання та склад сім’ї. Вони потрібні для оформлення субсидії.

Олександр Оверчук, директор «Злата Плази»:

— На цокольному поверсі у нас є вільна «острівна» зона. Взагалі це світовий досвід, коли в торгових центрах надають якісь соціальні послуги, завдяки яким люди можуть вирішити свої побутові проблеми.

Щедрість приватного власника пояснюють і тим, що має й свій інтерес до цієї угоди — сподівається на збільшення потоку покупців.

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також