Десантники знищили на сході танкову роту рашистів (ВІДЕО)

1325 0

Ми у соцмережах:

Десантники знищили на сході танкову роту рашистів (ВІДЕО)

Під час наступу ворожої танкової роти українськими десантниками ефектно було знищено роту танків російських загарбників.

На відео, яке сьогодні оприлюднило у Фейсбуці Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, показали спільну роботу артилерійських та інженерних підрозділів ДШВ.

80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ повідомила, що надзвичайно результативним, в плані знищення ворожої бронетехніки,  видалось 7 липня.  Відбиваючи масований наступ противника на східному напрямку,  військові 80 бригади разом з доданими підрозділами знищили 12 російських танків! А враховуючи те, що ще й 6 липня хлопці з Мантикорою на шевроні спалили танк загарбників виходить, що за два дні боїв, вони знищили більше ніж танкову роту! РОТУ – ЗА ДВА ДНІ БОЇВ!

Бій, що почався саме 7 липня був важкий, потужний, драматичний. Московські окупанти, з самого ранку, наче з ланцюга зірвались. Вирішивши погратись у “Курську Дугу-2”, рушили на позиції ЗСУ танками, намагаючись вогнем і бронею проламати нашу оборону.

Та на будь яку силу знайдеться інша сила.  Десантники, прорахувавши дії ворога, зуміли підготуватись до зустрічі з танковою армадою. Їм влаштували “гарячий” прийом, в прямому сенсі - пекельно-гарячий.

Перші два російські танки були знищені на початку наступу, коли вони потрапили в засідку. Наступна група танків була спалена за допомогою РПГ, NLAW, і “Джавеліна”. Ще два підбила артилерія.

Але ворог вперто намагався лізти далі, плануючи захопити плацдарм та закріпитись. Щоб не допустити цього, 80 бригада у взаємодії з іншими десантно-штурмовими підрозділами ЗСУ та артилерією, продовжувала наносити ворогу вогневе враження .І така тактична взаємодія дала розкішний результат. Десантники разом з побратимами ліквідували окрім 12 танків, ще й 5 БТР і одну вантажівку окупантів. Отримавши такі втрати, ворог припинив наступ і відступив.
 

 

 

  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також