Десять ступенів догляду, або як правильно доглядати шкіру

3478 0

Ми у соцмережах:

Десять ступенів догляду, або як правильно доглядати шкіру

Корейська косметика одна з найпопулярніших у сучасному світі. Вона займає перші місця продажу, отримує різні премії та нагороди. Але найголовніше, вона отримує любов і визнання від свого користувача. Багато людей, які спробували корейський догляд, не зраджують йому роками. Адже корейські бренди внесли в європейську культуру краси не лише баночки з косметикою, а й змінили підхід до догляду за собою.

Для кореянок догляд - це такий собі "ритуал" краси, яким ви проявляйте любов і турботу до себе. Тому десятиступінчаста система догляду стала такою відомою. Вона не лише втілює любов до себе, а й славиться своєю ефективністю. Адже всі косметичні засоби зібрані в єдину систему. Вони доповнюють та посилюють дії один одного, даючи чудовий результат на шкірі. Так давайте докладніше розглянемо, що включає десятиступінчастий догляд.
 

Десять ступенів догляду - коротко про головне

1. Перший етап – це зняття макіяжу та spf крему. Для цього ми використовуємо гідрофільне масло, бальзам, молочко і т.д. Тобто засоби які добре справляються з очищенням дерми від декоративної косметики.

2. Другим кроком потрібно вмитися пінкою або гелем, і змити залишки косметики з обличчя.

3. Пілінг потрібно проводити не частіше ніж три рази на тиждень: пілінг педами, ензимною пудрою, скочуванням і т.д. Це допоможе усунути ороговілі частинки, оновить дерму і допоможе в боротьбі з чорними крапками.

4. Тонер – це перший продукт, який ми наносимо на шкіру після очищення. Саме етап тонізування насичує дерму вологою та відновлює Ph баланс.

5. Суха та зневоднена дерма потребує додаткового зволоження, яке можна отримати від есенції.

6. Корейська сироватка для обличчя найконцентрованіший продукт у догляді. Саме вона допомагає боротися з різними дерматологічними проблемами: акне, пігментацією, зневодненням, передчасним старіння тощо.

7. Сьомим кроком ми робимо маску для обличчя (не змивається), це може бути тканинна, гідрогелева або нічна маска. Цей додатковий догляд можна робити до 4-х разів на тиждень.

8. Не забувайте про шкіру навколо очей. Для неї існує окремий крем, який ми наносимо щодня вранці та ввечері.

9. Емульсія (полегшена версія крему) може бути завершальним продуктом, якщо шкірі вистачає зволоження.

10. Крем для обличчя завершує догляд і запечатує всі попередні продукти. Якщо не запечатати сироватку та інші засоби кремом, вони просто не дадуть результату.

Вибирайте якісну косметику разом із магазином Cosmic

Всю корейську косметику для десятиступеневого догляду можна придбати в нашому інтернет-магазині Cosmic. Ми маємо найнижчі ціни на оригінальні засоби в Україні. Адже ми безпосередньо співпрацюємо з офіційними представниками брендів Південної Кореї. У нас завжди діють знижки та безкоштовна доставка по всій країні.

Також на сайті Cosmic можна купити креми для обличчя з Кореї та безліч іншої косметики за оптовою ціною. У нас діє програма опту, яка дозволяє нашим клієнтам вигідно та легко оформити оптове замовлення. Ми завжди раді вам допомогти, якщо це потрібно, тому наші консультанти готові прийти на допомогу і відповісти на будь-яке запитання.

Джерело: cosmic.net.ua


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також