Десятирічну дитину поранив лелека: родина шукає клініку, де лікують важкі травми ока

1717 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

У червні 10-річній жительці села Уріччя Володимирецього району Софії Демидчик поранений лелека клюнув в око. Щоб зберегти око, важку травму лікували в Одесі і в Німеччині. Тепер родина Демидчиків шукає клініку, яка займається лікуванням важких травм та відновленням зору.

Про це повідомляє Volodymyrets.Сity. Родина Демидчиків звернулася до волонтерки з Німеччини Маріанне Ріхтер. Вона знайшла офтальмологічну клініку, домовилася за обстеження. Гроші родина збирала частково сама, а частково зверталася за допомогою до людей, щоб встигнути зібрати необхідну суму на призначену дату – 16 вересня. Лише на квитки на дорогу треба було віддати 5 тисяч.

Дівчинку обстежили та призначили їй лікування. У Німеччині Демидчикам порозумітися з лікарями допомагав священик української церкви, сам родом з Тернополя. Він розповідав, що пораненим українським військовим, яким не змогли допомогти в Німеччині, потім робили успішні операції на очі в Америці. Наступний етап обстеження чекає на дівчинку в Одесі.

Усіх, хто має успішні історії лікування очних травм, родина просить поділитися контактами офтальмологічних клінік, які займаються важкими травмами ока.

З мамою дівчинки Тетяною Демидчик можна зв’язатися у Facebook. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також