Дев`ятикласник зламав носа однолітку у ліцеї на Гощанщині, де була бійка

1083 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Під час перерви у ліцеї жорстоко побились дев`ятикласники.

У п'ятницю, 3 лютого, до поліцейських надійшло повідомлення від медиків, що у Рівненську обласну лікарню доставили 14-річного жителя села М'ятин, що на Гощанщині.

Під час перерви у ліцеї, де навчається хлопець, між ним та однокласником на ґрунті давніх образ виникла бійка: 14-річний житель села Посягва наніс однолітку тілесні ушкодження. Свідками інциденту стали інші дев’ятикласники, які покликали маму потерпілого — працівницю навчального закладу. Потерпілого із переломом руки зі зміщенням, переломом носа та множинними травмами голови госпіталізували та провели оперативне втручання.

Слідчі за фактом умисного середньої тяжкості тілесного ушкодження розпочали досудове розслідвання,, повідомляє відділ комунікаці поліції  Рівненщини. Ювенальні поліцейські встановили, що сім’ї хлопців на обліку органів поліції, служби у справах дітей та інших служб не перебувають. За місцем проживання характеризуються позитивно. Неповнолітній уже досяг віку з якого настає кримінальна відповідальність за скоєний злочин.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також