Дев’ятирічний хлопчик з Демидівщини посеред ночі зник з дому

637 0

Ми у соцмережах:

Дев’ятирічний хлопчик з Демидівщини посеред ночі зник з дому

Правоохоронцям знадобилось дві години, аби знайти та повернути додому дитину після нічних мандрів.

Повідомлення на спецлінію 102 про зникнення дев’ятирічного хлопчика надійшло до поліції о третій годині ночі сьогодні, 21 червня, від жительки села Охматків колишнього Демидівського району.

Мама дитини пояснила, що син вийшов із будинку вночі, коли всі вже спали. Близько опівночі жінка зайшла у кімнату, аби перевірити, чи все добре у дітей. Не виявивши там сина, одразу ж почала пошуки. Побачивши відчиненою підсобку, рідні зрозуміли, що він поїхав велосипедом. Спочатку намагались знайти малого самостійно, утім згодом звернулись по допомогу до поліції.

На розшук хлопчика негайно орієнтували особовий склад відділення поліції №1 смт Млинів, сектору поліцейської діяльності смт. Демидівка.  Правоохоронці прочісували територію населеного пункту та місця, де дитина могла перебувати.

Близько п’ятої години ранку юного велосипедиста, який їхав між селами Охматків та Красне, побачив поліцейський офіцер Демидівської тергромади із колегами.  Нині здоров’ю дитини нічого не загрожує. Він перебуває вдома з рідними.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також