Дежа вю

1902 0

Ми у соцмережах:

Дежа вю

Двобій у першому раунді плей-офф (це коли грають навиліт) між рівенським «Пульсаром» та муніципальним баскетбольним клубом «Миколаїв» болільники обох команд могли бачити приблизно рік тому, і завершився він, якщо хтось забув, нашим програшем. І ось знову: перший раунд, «Пульсар» — «Миколаїв», і знову свято на чужій вулиці.

МБК «Миколаїв» — «Пульсар» — 79:69 (25:21, 18:21, 13:19, 23:8).
Миколаїв, 19 квітня, спорткомплекс «Надія», 1500 глядачів.
Судді: В.Драбіковський, І.Калугін (Київ).
«Миколаїв»: Павенський (9), Єпіфанцев (2), Срібний (8), Онуфрієв (5), Бойко (8), Чаусов (21), Гарбуз, Горобець, Подорваний (23), Полях (3).
«Пульсар»: Кузьмінець, Герасимчук (10), Ковалевський (17), Артимович, Бартош, Дубнюк (22), Скиданов (13), Колот (7).
«Пульсар» — МБК «Миколаїв» — 93:97 (20:27, 15:22, 24:20, 34:28).
Рівне, 22 квітня, спорткомплекс ДЮСШ №4, 900 глядачів.
Судді: В.Драбіковський, І.Калугін (Київ).
«Пульсар»: Кузьмінець (9), Ковалевський (12), Артимович (4), Бартош (14), Дубнюк (24), Скиданов (23), Колот (7).
«Миколаїв»: Павенський (22), Єпіфанцев (12), Срібний, Онуфрієв (12), Бойко (7), Чаусов (11), Гарбуз (3), Горобець (6), Подорваний (15), Полях (9).

Двобій у першому раунді плей-офф (це коли грають навиліт) між рівенським «Пульсаром» та муніципальним баскетбольним клубом «Миколаїв» болільники обох команд могли бачити приблизно рік тому, і завершився він, якщо хтось забув, нашим програшем. І ось знову: перший раунд, «Пульсар» — «Миколаїв», і знову свято на чужій вулиці. Ось таке дежа вю. Таким чином, третій сезон поспіль наш «Пульсар» серед найсильніших клубів країни посідає п’яте місце. Добре це чи ні? У «Пульсарі» вважають, що п’яте місце — це високий результат, а стабільність — ознака майстерності. Поза сумнівом, але результати останніх матчів (лише одна перемога у четвертому колі, плюс дві поразки в плей-офф) навряд чи додають оптимізму. Проте мова зараз не про це, підсумки чемпіонату ми опублікуємо пізніше, зараз же хронологія рівенсько-миколаївського протистояння. Гра у Миколаєві, за словами очевидців, проходила на рівних. За дві хвилини до завершення зустрічі ми перемагали з різницею п’ять очок. Але якимось неймовірним чином у підсумку програли «мінус» десять. Господарі проводили результативні триочкові атаки, на що наші хлопці відповідали промахами. «Це якийсь витвір мистецтва, за дві хвилини до завершення матчу вигравати «плюс» п’ять і програти у підсумку «мінус» десять», — сказав після повернення до Рівного головний тренер «Пульсара» Сергій Шемосюк. Прикра поразка негативно вплинула на психологічний стан рівнян, і з перших хвилин матчу-відповіді у Рівному нашу команду було не впізнати. Не кращим чином на бойовий потенціал «Пульсара» також вплинула відсутність одного з провідних гравців Віктора Герасимчука, який на тренуванні отримав травму. Після першої половини гри відрив миколаївців становив 14 очок, і в успіх «пульсарівців» з їх куцою лавою виконавців вірилося мало. Але рівняни ледве не зробили неможливе, у заключній чверті їх відставання скоротилося до одного очка. От-от і ми вийдемо вперед. Але, подібно до гри у Миколаєві, у вирішальний момент наші суперники вдалися до своєї грізної зброї — дальніх кидків. У підсумку три «постріли» Поляха та один Подорваного перекреслили усі вболівальницькі сподівання. Отже, для «Пульсара» нинішній чемпіонат завершений. І хоча «вилітати» із змагань прикро, але на сьогодні миколаївці сильніші, а тому їхнє місце у півфіналі є цілком заслуженим, власне які і «Азовмашу», БК «Київ» та МБК «Одеса». Чемпіонат для рівенських баскетболістів завершився, а от сезон — ні. Перед недовготривалою відпусткою наші хлопці ще захищатимуть честь області на Всеукраїнських іграх та Універсіаді України. Остання (мається на увазі баскетбольний турнір), до речі, пройде у Рівному. Отож з баскетболом ще прощатися рано. Результати інших матчів: БК «Київ» — «Сумихімпром» — 107:85, 80:70; МБК «Одеса» — «Хімік» — 102:87, 95:78; «Азовмаш» — «Будівельник» — 101:74, 108:103.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також