Діагностичний працює і закриватись не збирається

995 0

Ми у соцмережах:

Діагностичний працює і закриватись не збирається

Серед містян пройшла чутка, що Рівненський діагностичний центр закривається на карантин, оскільки там були виявлені численні інфіковані COVID-19 з числа персоналу. Головний лікар Роман Шустик інформацію спростовує:

 -          У нас хворих на коронавірус медичних працівників з початку карантину не більше п’яти, і всі вони одразу були відправлені на самоізоляцію. Іншим працівникам провели тестування, яке не показало позитивних результатів. Ми продовжуємо працювати у звичному режимі з дотриманням усіх карантинних вимог і рекомендацій МОЗ: заміряємо температуру на вході, пацієнти обов’язково в масках і дотримуються дистанції.

До слова, в діагностичному працює кабінет, де можна зробити комп’ютерні томографію. Таких у Рівному ще тільки два – в міській та обласній лікарнях. Він не закривався від початку карантину.

-          Ми мали на тиждень закрили повністю діагностичний центр для того, щоб провести масштабну дезінфекцію, але великий потік пацієнтів не дає нам такої можливості – людям треба кваліфікована медична допомога, - зазначив Роман Шустик.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також