Діагностика хвороби — шлях до одужання

1426 0

Ми у соцмережах:

Діагностика хвороби — шлях до одужання

Чим більше ми пізнаємо людське тіло, тим більше нагромаджуємо знань про власне здоров’я та його порушення. Але найповнішу діагностику та лікування зможе призначити тільки лікар.

5.Писарчук Тарас Валерійович
Тарас Писарчук
- У нашому центрі "Оксфорд Медікал Рівне", - говорить терапевт Тарас Писарчук, - ми допоможемо вам підібрати індивідуальну програму діагностики та здати аналізи в сучасній лабораторії, перевагою якої є близьке розташування. Це дозволяє максимально скоротити час від моменту взяття крові до проведення її аналізу на сучасному обладнанні, зменшивши таким чином вплив транспортування на точність результату.

Поважаєте точність?

Для наших пацієнтів доступна ультразвукова діагностика внутрішніх органів на апараті експертного рівня "PHILIPS CLEAR VUE 350".

Цінуєте свій час?

У нас ви можете провести швидке і точне тестування на наявність лямбліозу; гелікобактерної інфекції; ранню діагностику хвороб кишечнику; визначити, як працює ваш нирковий фільтр (рання діагностика хвороб нирок, ускладнень гіпертонії) тощо.

Вдома неочікувано закінчились тест-смужки до глюкометра?

Для хворих на цукровий діабет ми можемо запропонувати вимірювання цукру крові. Результат - за 5 секунд. При хворобах бронхів та легень (астма, бронхіт, запалення легень) вимірювання насичення крові киснем - безпечна і безболісна методика перевірки "якості роботи" легень.

Прагнете індивідуального підходу до ваших проблем зі здоров'ям?

При гіпертонії - виміряємо тиск манжетою з набору, підібраною під ваш розмір плеча. Ми маємо можливість виміряти тиск навіть на стегні спеціальною манжетою та порівняти з вимірами на плечі (це входить у світові стандарти діагностики гіпертонії).

Добре розпізнається - добре лікується.

Звернувшись в Медичний центр "Оксфорд Медікал Рівне", ви зможете підібрати максимально комфортне лікування гіпертонічної хвороби з врахуванням вашого розпорядку дня, минулих успіхів і невдач від застосування тих чи інших препаратів. Порадимо вам, яка їжа зможе допомогти в лікуванні тиску; які ліки від гіпертонії можна поєднувати, а які ні; що робити, коли "скаче тиск" при зміні погоди, після фізичної праці або хвилювання; які препарати небезпечно раптово відміняти. До ваших послуг внутрішньовенне чи внутрішньом'язове введення медикаментів та денний стаціонар. При хронічних хворобах легень, застуді - лікування спеціальним інгалятором (небулайзером), який розпилює ліки на дрібні краплинки, що потрапляють в найглибші відділи легень, на відміну від звичайної парової інгаляції, яка діє тільки на верхні дихальні шляхи (ніс, горло). При болях у суглобах (артроз, артрит, запалення капсули суглоба), проблемах зі спиною (остеохондроз), болю у м'язах, наслідках травм (крововиливи під шкіру, розтягнення сухожиль) - лікування ультразвуком (фонофорез), який посилює дію лікувальної мазі в декілька разів та прискорює одужання. Доброзичливе та уважне ставлення персоналу, детальний розбір проблеми з вашим здоров'ям залишать після візиту лише позитивні враження! Записуйтесь на прийом в зручний для вас час, без очікування в чергах.
м. Рівне,
вул. С.Петлюри, 19 (біля лялькового театру)
http://rivne.oxford-med.com.ua/ua/
Oxford-Medical

Відділення медичного центру:

(0362) 40-40-50, (067) 840-40-50
Ліцензія МОЗУ серія АЕ 638036 від 05.01.2015р
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров'я
tag:Оксфорд Медікал


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також