Дідух продовжив контракти із директорками двох гімназій

426 0

Ми у соцмережах:

Дідух продовжив контракти із директорками двох гімназій

Жанна Семенюк надалі буде очолювати Костопільську гімназію №8, а Оксана Павловська продовжить керувати Малостидинською гімназією.

Як зазначає в.о. міського голови Костополя Давид Дідух, останні два роки в обох закладах помітні якісні зміни. Керівники дослухались та виконували усі доручення, що пов'язані з покращенням навчального процесу та умов навчання, ефективного використання коштів, що виділяє міськрада. До прикладу, в гімназії №8 наступного року планують заміну даху. А в 2024 - завершать облаштування укриття.

Без уваги не залишаються і сільські школи. Упродовж останнього десятиліття в Малостидинській гімназії не проводили капітальних робіт. Натомість нещодавно завершили будівництво внутрішніх вбиралень. На цей рік планують заміну даху.

-  В сільських школах, на жаль, зменшується кількість учнів. Але ми дбаємо про створення хороших умов для кожної дитини, яка здобуває освіту в нашій громаді. Директорам наголосив на ефективному використанні коштів. Висловив свої побажання щодо навчального процесу. Сподіваюсь на ще кращий результат і зичу успіхів!, - каже в.о. міського голови Костополя Давид Дідух. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також