Дідух став батьком малюку, від якого відмовилась рідна мама

401 0

Ми у соцмережах:

Дідух став батьком малюку, від якого відмовилась рідна мама

Сьогодні в Україні відзначається День усиновлення, який співпадає з великим православним святом Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

В.о. міського голови Костополя Давид Дідух розповів сьогодні у Фейсбуці зворушливу історію своєї родини, яка вже маючи двох дітей, усиновила малюка.

- Три роки тому наша сім’я усиновила хлопчика, від якого одразу після народження відмовилася рідна мама в пологовому будинку. Ми й раніше планували взяти в сім’ю дитинку, отож, Семен Дідух став нашим третім сином. Хлопчика одразу полюбили, як рідного, і наші старші сини вже очікували того дня, коли після оформлення документів братик з’явиться у нашій сім’ї.

Нашому Семенкові пішов четвертий рік. Ми з дружиною не приховуємо від нього, що він не рідний, і вже зараз починаємо йому про це розповідати. Щоб коли підросте, був свідомий, що хоч ми й не рідні, та насправді любимо його, як рідного, взяли на себе відповідальність і виконуємо батьківські функції.

В День усиновлення дякую всім, хто небайдужий до дітей позбавлених батьківської опіки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також