Дифтерія у Рівному, ідея Муляренка та справи Сороки

1656 0

Ми у соцмережах:

Дифтерія у Рівному, ідея Муляренка та справи Сороки

На першій сторінці свіжого номера газети «Рівне вечірнє» читайте про загрозу виникнення епідемії дифтерії у регіоні та шукайте поради, як вберегтися від цієї хвороби.

А ще ви дізнаєтеся, чому голова облради Микола Драганчук не скликав позачергову сесію, як вимагали депутати, чому Олексій Муляренко переживає за будівлю Нацбанку у центрі Рівного і чому виник скандал навколо туалету в Острозі та куми заступника голови Рівненської ОДА.

Ми підготували вам статті про реакцію влади на петиції рівня, пам’ятник Степанові Бандері у Рівному, про те, хто будує на виділеній атовцям землі та чому рівнян дратує вуличне радіо.

Ми розповімо про останні випадки дитячої жорстокості у двох рівненських школах, про те,  чому через ЗНО стурбовані викладачі ПТУ і про протистояння гощанських політиків.

Ми розкажемо про особливості виділення землі для ОСББ у Рівному, про палія «Мерседеса» екс-нардепа Миколи Сороки, арештованого декана РДГУ та суд студента із медколеджем.

Ми розкажемо про заборону використовувати тварин у цирках та економію на ліхтарях у Рівному.

Шукайте на сторінка видання – про талановиту рівнянку, яка танцює східні танці, новий мюзикл від режисера «Білої ворони» і справи «Вереса» у Туреччині.

У цьому номері також – інтерв’ю з директором «Рівнеоблводоканалу» Андрієм Караушем  та народним депутатом Юрієм Вознюком, а ще – розповідь про місто 400 президентів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також