«Дільничний ріелтор — це все одно що сімейний лікар»

1283 0

Ми у соцмережах:

«Дільничний ріелтор — це все одно що сімейний лікар»

Публікація під назвою «У Рівному з’явились «дільничні ріелтори», яку ми нещодавно розміщали на сайті, викликала жваве обговорення рівнян в соцмережах. Тож дільничний ріелтор: добре це чи погано?

Деякі агентства категорично проти поділу міста на райони і вважають, що не треба нічого змінювати, слід робити все так, як і раніше, працювати з будь-якими об’єктами нерухомості, будь-де.

Натомість директор АН «ІДЕАЛ ГРУП» Валерій Наумець має іншу думку:

— Для чого існують дільничні (тепер сімейні) лікарі? Здавалось би, можна піти до будь-якого терапевта: сьогодні — до одного, завтра — до іншого… Але ж не хочеться щоразу розповідати одне й те ж різним лікарям, всі ми хочемо, щоб лікар був компетентний, знав наші особливості, як реагує наш організм на різні ліки.

Дільничний ріелтор — це теж компетентний спеціаліст, що добре знає особливості ціноутворення та попиту на своїй дільниці. Він знає наявну конкуренцію — що конкретно зараз продається в цьому районі, за яку ціну продано останні квартири та скільки реальних покупців цікавиться нерухомістю саме в цій частині міста. В сучасних агентствах нерухомості ріелтор не бігає по всьому місту, а має свою дільницю та спеціалізацію.

Свою позицію рівняни можуть висловити на сторінках «РВ» у соцмережах, чекаємо на продовження дискусії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також