Директора інституту у Рівному нагородили орденом та вручили подарунок

3505 0

Ми у соцмережах:

Директора інституту у Рівному нагородили орденом та вручили подарунок

За багаторічну активну просвітницьку діяльність, високий професіоналізм та значний особистий внесок у справу національного відродження та з нагороди 60-річчя голова обласної ради Андрій Карауш нагородив цінним подарунком обласної ради директора Рівненського інституту КУП НАН України, голову Рівненського обласного об’єднаного Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка Івана Вєтрова.

- Ви світла, мудра та відкрита людина, ви маєте знання, досвід і українську, державницьку позицію. Ви провідник ідеї, що Україна – це дійсно велика держава. Передавайте студентам любов до України і той життєвий досвід, який ви маєте, - наголосив Андрій Карауш.

 

Також високу нагороду Івану Вєтрову вручив представник Рівненської єпархії Православної церкви України. За заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожним народом він отримав орден Архистратига Михаїла I ступеня.

 

Рівненська обласна рада нагадує: Іван Вєтров вже 10 років очолює Рівненське обласне об’єднане Всеукраїнське товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка. А у 1994 році він відродив Рівненську українську гімназію, яка існувала в 1923–1939 роках  працював її директором до 2005 року. Був віце-президентом асоціації «Відроджені гімназії України».

Іван Вєтров – Відмінник освіти України, Заслужений вчитель України, Лауреат Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2001» у номінації «Керівник навчального закладу». Нагороджений нагрудним знаком «Василь Сухомлинський». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також