Директор медколеджу заявив, що звітувати на сесії облради не буде, бо «ЗМІ оприлюднять»

2593 0

Ми у соцмережах:

Директор медколеджу заявив, що звітувати на сесії облради не буде, бо «ЗМІ оприлюднять»

На сесійному засіданні Рівненської обласної ради 27 липня мав би звітувати про свою діяльність директор Рівненського медичного коледжу Ростислав Сабадишин. Проте, замість готуватися до звіту, надіслав лист в облраду, що на цій сесії розповідати про зроблене не хоче.

Проект рішення про звіт п.Сабадишина подав депутат-«батьківщинівець» Владислав Сухляк. Зазначає, що хотів би почути, що директор зробив у медколеджі за майже 20 років на посаді.

На відміну від керівників інших комунальних закладів облради, Ростислав Сабадишин не має контракту, який би обмежував у часі його перебування на посаді, а працює безстроково. Цього року всі активно обговорювали зарплату директора медичного коледжу, яка виявилася значно вищою навіть за зарплати ректорів медичних університетів країни.

У листі до облради Ростислав Сабадишин просить перенести його звіт на наступну сесію, бо зараз – вступна кампанія.

- Звітування про зроблену роботу зазвичай супроводжується активним публічним обговоренням, яке в подальшому висвітлюється засобами масової інформації. У більшості випадків місцеві ЗМІ оприлюднюють результати звітування суб’єктивно, акцентуючи увагу на прорахунках у роботі. Такий фактор вкрай негативно впливає на вступну кампанію, - зазначив п.Сабадишин. 

Сьогодні на засіданні медичної комісії облради п.Сабадишина депутати переконували, що прозвітувати буде краще, аніж відмовитися. Директор медколеджу попередньо погодився.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також