Директор молокозаводу подасть позов в суд на водійку позашляховика, яка збила на смерть корову

4051 0

Ми у соцмережах:

Директор молокозаводу  подасть позов в суд на водійку позашляховика, яка збила на смерть корову

Водійка позашляховика, яка збила на дорозі корову, вимагає у власника молокозаводу компенсації за те, що тварина пошкодила її авто.

Ця пригода сталась у Ростові, що у Росії, ще наприкінці 2018 року, але набула розголосу лише нині. У райсуд надійшла справа про ДТП за участю автомобіля Land Rover і корови. Водійка позашляховика Наталія М. написала позов про відшкодування матеріальної шкоди на ім'я директора молокозаводу, якому належало стадо. 

Письмова відповідь директора гідна оплесків, повідомляє спільнота «Твоє Рівне» у Фейсбуці. Директор так відповів позивачці:

"Шановна Наталія Юріївна!
 
З цікавістю ознайомився з Вашою заявою. Був би готовий вибачитися, але ніякої провини за собою не відчуваю. Щобільше, не виключено, що належний Вам транспортний засіб є джерелом підвищеної небезпеки й використовувався Вами як знаряддя вбивства невинноії корови (радійте, що ми не в Індії).
 
З матеріалів не випливає, що корова, діючи за моєю прямою вказівкою, прийняла смерть з метою нанесення Вам матеріальної шкоди. Я навіть не був знайомий з передчасно загиблою, отже, вказівок їй давати не міг.
 
На мій погляд, більш логічним видається інше пояснення: водій, не дотримуючись швидкісного режиму, не прийняв належних запобіжних заходів, щоб уникнути ДТП.
 
Як правило, водії знижують швидкість, побачивши худобу на узбіччі (особливо, якщо вона велика і рогата).
 
Оскільки пояснення корови в матеріалах справи відсутні, мені важко повірити, що моя підопічна замаскувалася в кущах і холоднокровно чекала Вашого автомобіля, щоб різко вискочити. 
 
Готовий представити в суд документи, що підтверджують, що покійна не проходила спеціальної підготовки й характеризувалася як добродушна, повільна і незлоблива істота. 
 
Схильностей до суїциду або тероризму не відзначалося, особистих неприязних відносин до автомобілів Лендровер не вбачалося.
 
У показниках надою у мучениці були окремі недоліки, але Ви ж розумієте про мертвих або добре, або ніяк.
 
Оскільки ні моєї, ні коров'ячої вини не доведено, я маю право подати зустрічний позов про відшкодування моральної шкоди, заподіяної колективу молокозаводу, а також рідним і близьким покійної. Ваші пропозиції про добровільне відшкодування збитків будуть з розумінням розглянуті.

З повагою і вдячністю, за надане підготовкою до відповіді задоволення, директор Ю.Г. Тарасенко".

На жаль, достеменно невідомо, чим закінчилась ця справа. Але і на Рівненщині інколи трапляються ДТП, в яких гинуть тварини та розбиваються автомобілі. 

Читайте також: «БМВ» врізався в отару овець, восьмеро тварин загинули

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також