Директор преміював футболістів «Вереса» 10 тисячами доларів із власної кишені

1140 0

Ми у соцмережах:

Директор преміював футболістів «Вереса» 10 тисячами доларів із власної кишені

Новий спортивний директор НК «Вереса» щедро преміював футболістів за перемогу над «Металістом-1925».

За перемогу над харківською командою В’ячеслав Шевчук виплатив рівненським футболістам 10 тисяч доларів. Гроші він дав із власної кишені.  Преміальні футболісти отримали наступного ранку після тієї переможної гри, повідомляє FootBoom.

У матчі 15 туру, який відбувся 22 листопада у Луцьку, «Верес» обіграв «Металіст» із рахунком 2:0 і нині займає 7-е місце в турнірній таблиці. В’ячеслав Шевчук був присутнім на цій грі у Луцьку, але як нового спортивного директора його представили 23 листопада. 

- В'ячеслав Шевчук - це якісний фахівець. Людина з досвідом. В нас справді була потреба підсилити спортивну складову розвитку клубу саме в адміністративному напрямі. В нас є сильна команда, хороший тренер і є потреба розвивати дитячо-юнацький футбол, формувати трансферну політику. Спортивний директор - це, фактично, представник клубу серед усієї футбольної спільноти. Тому, ця людина дуже буде для нас корисною. Для В'ячеслава Шевчука - це теж виклик, - заявив президент народного клубу «Верес»  Іван Надєїн, кометуючи журналістам призначення В'ячеслава Шевчука на посаду спортивного директора червоно-чорних..


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також