Директорів ринків кличуть «на килим», бо не виконують карантинних вимог

2321 0

Ми у соцмережах:

Директорів ринків кличуть «на килим», бо не виконують карантинних вимог

Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області провело 742 перевірки ринків області за весь період карантину. Виявили 161 порушення, склали 41 протокол на загальну суму 12,5 тис. грн., склали 107 приписів.

 Основні порушення: відсутність захисних масок, температурного скринінгу та урн для використаних масок, недотримання соціальної дистанції, неналежна дезінфекція контактних поверхонь.

У зв’язку із збільшенням випадків захворювання в понеділок у Рівненській ОДА з керівниками ринків ініційована нарада, щодо дотримання вимог постанови Головного санітарного лікаря України.

Про це розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін під час брифінгу:

-          Ми побачили ту статистику, яка є вражаючою, по зростанню захворюваності. Ми розуміємо, що забороняти та закривати – це останній шлях. Ми посилили роботу у напрямку контролю, застосували можливість роботи використовуючи жорсткий режим захисту відвідувачів ринків. У інших регіонах України починають приймати рішення щодо закриття. Наше завдання - ще раз зустрітись із керівниками ринків. Я думаю, що це будуть і керівники великих супермаркетів. Це потрібно, щоб ще раз проговорити певні рекомендації, почути розуміння керівників. Якщо ми будемо бачити, що нас не чують, то будемо реагувати жорстко і призупиняти роботи таких напрямів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також