Дистанцію здолали навіть діти, щоб допомогти тим, хто цього потребує

1138 0

Ми у соцмережах:

Дистанцію здолали навіть діти, щоб допомогти тим, хто цього потребує

Напередодні Дня Святого Миколая на стадіоні Рівненської АЕС «Ізотоп» відбувся перший зимовий благодійний легкоатлетичний забіг з метою збору коштів на підтримку вихованців Вараського міського центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю. Вдалося зібрати 15 тисяч 922 гривні.

На пробіжку прийшло близько 150 учасників. Кожен сплатив по 50 гривень благодійного внеску. За виручені кошти будуть закуплені розвивальні ігри для забезпечення корекційно-розвиткового процесу для вихованців Вараського міського реабілітаційного центру для дітей з інвалідністю. 

На вибір учасникам запропонували три дистанції: 200 метрів для дітей, 1,2 км та 5 км - для дорослих. Кожен бігун отримав стартовий номер, сувенірний капелюх Святого Миколая та гарячий чай на фініші. Дехто приходив на забіг цілими родинами.

За результатами забігу визначили переможців та призерів. Окрім того, дипломи та солодкі подарунки отримали й юні учасники – діти, які здолали дистанцію 200 метрів. 

Директор Вараського міського центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю Наталія Федінчик, подякувала усім учасникам зимового забігу та висловила сподівання на продовження подібної співпраці, повідомляє веб-сайт РАЕС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також