Дітей воїнів АТО запрошують написати книгу про біль війни та радість миру

1577 0

Ми у соцмережах:

Дітей воїнів АТО запрошують написати книгу про біль війни та радість миру

Альманах матиме назву «Ангел на ротації». Це буде унікальний проект, такого ще немає в жодній області. У книзі хочуть зібрати поетичні та прозові доробки — казки, легенди, оповідання — наймолодших письменників Рівненщини.

Дитина АТО солдат Альманах матиме назву «Ангел на ротації». Це буде унікальний проект, такого ще немає в жодній області. У книзі хочуть зібрати поетичні та прозові доробки — казки, легенди, оповідання — наймолодших письменників Рівненщини. Тих, кого безпосередньо торкається питання української жертовності та героїзму, котрі проявляють їхні батьки та рідні. — Біль війни та радість миру, теплота зустрічі із живим та здоровим татом-захисником, сум останніх днів його ротації, пам'ять про рідних людей, котрі віддали життя за світле майбутнє своїх дітей та щирий заклик до миру та добра — ось те, що наповнить майбутній дитячий альманах, — розповіла голова РОО НСПУ Ірина Баковецька. Художнім оформленням книги стануть дитячі малюнки, які захисники привезли з передової додому.

Умови участі у видавничому проекті: Приймаються 3-4 вірші або прозовий текст (казка, оповідання), розміщений на 3-х сторінках документа Microsoft Word формату А-4 (14 кегель, Times Nes Roman, одинарний міжрядковий інтервал). Термін подання творів: до 5 березня 2017 року. Роботи надсилати (на диску) із повним ім'ям, прізвищем автора та короткою біографічною довідкою на адресу: м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 1, Рівненській організації Національної спілки письменників України або на електронну адресу roonspu@gmail.com для попереднього узгодження.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також