Діти загиблих героїв зустрінуться у США з сенаторами та конгресменами

596 0

Ми у соцмережах:

Діти загиблих героїв зустрінуться у США з сенаторами та конгресменами

Вже кілька днів діти полеглих Героїв Рівного разом з дітьми з інших областей перебувають у США. Кожен день перебування в Сполучених Штатах насичений різними подіями, зустрічами та неймовірними емоціями.

 

Діти стали учасниками українського тижня у Вашингтоні.

А також за цей час встигли обійти чи не все місто Вашингтон, відвідали одну з найбільших Євангельських церков в окрузі, побували у багатьох музеях. Зокрема, відвідали Музей природничої історії, де знімали фільм "Ніч у музеї" та отримали масу емоцій в музеї шпигунства. Діти змогли впізнати безліч місць, які бачили у фільмах: Монумент Вашингтону, Капітолій - місце перебування конгресу США, Меморіал Лінкольну...

Попереду ще кілька важливих днів та участь у різних заходах, зустрічі з конгресменами та сенаторами, круглий стіл, участь в Національному молитовному сніданку, а також Українському молитовному сніданку.

- Для дітей це чудова можливість відволіктися від життя між повітряними тривогами. А також зав'язати нові знайомства та побачити світ! - каже міський голова Рівного Олександр Третяк. - Також окремо хочу подякувати Ukrainian Week та UkrHelp Foundation, завдяки яким ця поїздка стала можливою!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також