Діти захисників з Рівненщини вирушили на оздоровлення до Польщі

376 0

Ми у соцмережах:

Діти захисників з Рівненщини вирушили на оздоровлення до Польщі

За новими враженнями.

 - 37 дітей з Рівненщини вирушили на оздоровлення до Польщі. Усі вони з родин, чиї батьки загинули, в полоні, були поранені або зараз зі зброєю в руках захищають нашу країну. Відпочиватимуть наші юні земляки у пансіонаті, що у гміні Єдвабно Вармінсько-Мазурського воєводства. У програмі - екскурсії замками та музеями, відвідання планетарію, аквапарку та концерту, а також прогулянка на кораблі місцевими озерами, - повідомив очільник Рівненщини Олександр Коваль.
 
Усе це стало можливим завдяки багаторічній співпраці між Рівненщиною та Вармінсько-Мазурським воєводством. Польська сторона взяла на себе усі витрати з перебування рівненських дітей на відпочинку. Рівненська ОДА забезпечила доїзд.
 
- Це вже друга така поїздка. Минулого літа на Вармії та Мазурах оздоровилося 80 дітей з Рівненщини. Щиро вдячний маршалку воєводства Марчіну Кухчінські, вуйту гміни Єдвабно Славоміру Амброзяку та усьому польському народу за підтримку. Нам важливо відчувати, що у цій боротьбі Україна не одна, - додає Коваль.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також