Дитина померла не від вакцини?

3051 0

Ми у соцмережах:

Дитина померла не від вакцини?

Після смерті у березні цього року 6-місячної Фаїни Кльоп з Костопільщини було проведено дві експертизи, результати яких не збігаються.

Як повідомляє «Суспільне», було проведено дві експертизи, у Рівному та Житомирі, й експерти прийшли до різних висновків. Рівненські експерти вважають причиною смерті дівчинки гостру форму менінгококового менінгіту. Житомирські факт менінгіту підтвердили, але причиною смерті назвали механічну асфіксію. Бабуся дитини причиною смерті вважає вакцинацію. Аби визначити остаточну причину смерті дитини, буде призначена ще одна експертиза.

Щоб об’єктивно дослітити всі обставини справи і піддати чи не піддати сумнівам два висновки експертизи, бо вони суперечать одне одному, буде призначена третя експертиза. В головному бюро судмедекспертизи. В понеділок вже має бути ухвала і ми призначимо час. Крім того, слідчі допитають експертів, щоб встановити, чому такі розбіжності,повідомив Суспільному заступник начальника ГУНП області Олександр Панасюк.

Завідувачка костопільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, де робили щеплення дитині,  Ірина Захарченко повідомила, що поки триває слідство – ні вона, ні працівники закладу коментувати ситуацію не будуть.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також