Дитсадки у Рівному уклали угоду з неповнолітнім підприємцем

3160 0

Ми у соцмережах:

Дитсадки у Рівному уклали угоду з неповнолітнім підприємцем

За допомогою модулю аналітики на «Прозорро» громадська організація «За чесний тендер» відстежила, хто є наймолодшим підприємцем на Рівненщині, який отримує бюджетні кошти за товари та послуги для бюджетних закладів.

Наймолодшим підприємцем, з яким укладають угоди та звітують на «Прозорро», виявився 17-річний рівнянин Кулик Роман Олександрович. Лише у вересні йому виповниться 18 років, а він вже заробив трохи більше 400 тисяч гривень, продаючи продукти для дитсадків Рівного.

Підприємцем Роман Кулик зареєструвався рік тому. Як зазначають у ГО «За чесний тендер», в Україні підприємцем може бути особа з 16 років, однак за дозволом батьків.
Молодих підприємців, які освоюють бюджетні кошти, на Рівненщині немало. Зокрема, у 18 років Шматко Наталія Олексіївна з Дубна укладала угоду з Привільненською сільською радою на закупівлю жалюзі.
18-річна ФОП Седлецька В.В. з Костополя продавала кришталеві люстри Управлінню культури і туризму Костопільської РДА та Обласному тубсанаторію сантехніку, що дало заробити 26,6 тис. грн.

У 19 років рівнянин Микола Мільто продав тверде паливо на 287 тис. грн деяким школам Рівненщини.

На 1,3 млн. гривень продав твердого палива і 20-річний Мельник Михайло з Рівного, який зареєстрований за однією адресою з вищезгаданим 19-річним Миколою Мільтом у гуртожитку.

Мільйонеркою, що зареєстрована в гуртожитку РДГУ, є 20-річна Мартинюк Анна, бо в неї постійно 41 дитсадок купує продукти (лише за 2019 рік угод на 1,042 млн. грн).
Вже більше трьох мільйонів вдалося заробити на м’ясі та інших продуктах 21-річній Шевчук Ірині з Рівного. Не відстає від неї і 21-річна Ольга Осадців з Рівного, яка «наторгувала» вже більше 2 мільйонів продуктами із освітніми та медичними закладами Рівненщини.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також