Дитяча англійська мова або що буде вчити ваша дитина

677 0

Ми у соцмережах:

Дитячі школи з вивчення англійської проводять уроки в ігровій формі

Розповідаємо про особливості викладання та складання програми курсу дитячої англійської мови. Дізнайтеся, що саме буде вивчати ваша дитина в мовній школі.

Відповідальні батьки не тільки ретельно вибирають курси з англійської мови для своїх школярів, а й ретельно стежать за наповненням курсу. Це дуже правильний підхід. Адже дитячу англійську мову можна викладати різними методами, охоплюючи різні частини шкільної програми. Відповідно, курси можуть або допомагати краще запам'ятати те, що діти вчать у школі, або допомагати їм розширити свої знання новою лексикою і темами з граматики.

Що повинна включати програма дитячої англійської мови

Якщо ви обираєте для своїх дітей мовні курси, заздалегідь обговоріть з менеджером їх програму. В ідеалі на уроках викладач повинен займатися:

♦ вивченням граматичних конструкцій;

♦ вивченням нових англійських слів;

♦ практикою слухання англійської мови, читання англомовних текстів, і написання;

♦ розвитком вміння вести діалоги.

Буде добре, якщо конкретні лексичні теми курсу англійської мови не будуть збігатися з темами, які діти вивчають у школі. Завдяки цьому вони зможуть вивчати більше слів з англійської мови. Наприклад, якщо шкільна програма присвячена вивченню традицій та географії Великобританії, то буде добре, якщо на курсах школярі зможуть вивчати лексику, пов'язану з подорожами, дорожніми правилами, нормами етикету.

Якщо ви вирішите вивчати дитячу англійську мову в школі Грін Кантрі, дізнатись про програму курсів зможете по телефону у менеджера. Також в цій дитячій мовній школі завжди збирають групи за віком і рівнем знань.

Особлива увага при викладанні дитячої англійської мови приділяється формі подачі складних тем, таких як артиклі. Адже навіть дорослі після багатьох років навчання плутаються в артиклях англійської мови. Щоб дітям було легше запам'ятати всі нюанси і правила, навчання проводиться в ігровій формі. Завдяки цьому діти запам'ятовують не стільки правило, скільки просто правильну форму використання, прийнятну в конкретній ситуації.

Чи варто дитині вчитися онлайн

Як і англійська для дорослих, дитяча мова також викладається в форматі онлайн. Як показує практика різних шкіл, віртуальні уроки мають таку ж ефективність, як і реальні. Додатково дитяча англійська онлайн має свої переваги:

♦ допомагає дітям зрозуміти, що комп'ютер - це не іграшка, а джерело знань;

♦ дозволяє батькам економити час на дорогу до школи і назад;

♦ виключає фізичний контакт дитини з хворіючими колегами по курсу.

Якщо ви дозволите своєму чаду вивчати англійську онлайн, то зможете завжди бути присутнім на уроках і відзначати успіхи. Додатково прослуховування уроків дозволить підвищити знання мови і вам, щоб потім стимулювати дітей говорити іноземною мовою вдома. Запам'ятайте: чим більше дитина буде практикуватися, тим менше буде боятися зробити помилку у вимові або використанні слів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також