Дитячий «Fashion Time» в Рівному: круті хулігани і вишукані панове (ФОТО)

2800 0

Ми у соцмережах:

Дитячий «Fashion Time» в Рівному: круті хулігани і вишукані панове (ФОТО)

30 березня ввечері в Рівному відбувся перший етап наймоднішої події року «Fashion Time», участь в якому брали діти, підлітки та їхні батьки. Загалом – понад 150 учасників. «РВ» побувало в епіцентрі гарячих модних новинок. Ми підготували ціле портфоліо стильних луків, щоб ви могли зануритися в цю атмосферу.

 Насамперед слід згадати, що до цієї події агентство ARTmodels, яке є її організатором, готується чи не цілий рік, обирачи лейт-мотив, відбираючи моделей та дизайнерів для показів, складаючи програму заходів. Спершу йшла мова про те, що цьогорічний 17-ий сезон «Fashion Time» пройде у в Рівненському органному залі, проте в останні дні місце локації змінилося, через що в організаторів виникли певні труднощі з обранням нового. Було вирішено, що захід проходитиме в готельно-ресторанному комплексі «Хутір» у селі Велика Омеляна під Рівним. І хоча добиратися було далеченько, бо туди фактично, їде тільки маршрутка №47, ті, хто не пошкодував сил і часу, були нагороджені розкішним модним дійством.

У величезному залі розмістили для гостей, які придбали квитки, кілька фотозон. Подіумів було аж три, вздовж яких – по кілька рядів стільців. Всі місця були розкуплені. Публіка зібралася різношерста, хоча, звісно, велика частина глядачів – родичі та друзі учасників показів.

Серед них були помічені і зовсім юні шанувальниці моди (вже з дитинства звикають до дієт: їли тільки печиво «Марія»).

Захід розпочався о 18 годині показами дитячих колекцій одягу та аксесуарів. Зокрема, модні новинки нового сезону продемонстрували один з найкращих брендових магазинів Рівного «Колібрі Kids» та відомий польський бренд «Coccodrillo», який подарував глядачам справжнє fashion-шоу. Також аж дві свої колекції до Рівного привезла дизайнерка дитячого одягу з Полтави, яка працює під брендом «Youmash». Всі моделі мали дивовижні зачіски.

Далі - Відкритий конкурс модних луків «Best of Style VIII». У ньому змагалися 70 діток різного віку та їх батьки не лише з Рівного, а й з інших міст України, зокрема з Полтави, Луцька та Хмельницького. Відтак, цей конкурс вперше за свою історію вийшов на всеукраїнський рівень. Учасники продемонстрували своє власне бачення моди на широкий загал.

У показі були помічені сімейні пари: мами з дітками та сестри, братики із сестричками.

Образи були найрізноманітнішими: від принцес….

….до розбійниць…

Хлопці-учасники – то взагалі окрема тема, справжні стиляги.

Зацініть цей погляд і цей пристрасний образ. Одразу видно – майбутній серцеїд. До речі, в його руках був букет зі справжнім живим метеликом, який «вилетів з кадру». Словом, модник завоював чи не половину сердець всіх присутніх глядачок незалежно від віку.

Мама Наталя приїхала з малим півторарічним Давидом з Луцька, щоб підтримати конкурсанта – свого шестирічного сина Максима. Хлопець зовсім нещодавно заявив себе у модельному бізнесі – він займається в агентстві моделей в Луцьку. Мама каже, що він у неї дуже симпатичний, як і менший Давид.

Переможців серед конкурсантів обирало компетентне журі, до якого увійшли Сергій Коздровський, екс-модель агентства ARTmodels, Ілона Скала, блогер, Інна Рабченюк, Перлина Рівного 2017, Ольга Кирея, гол.редактор журналу ALSM, Наталія Белявська, представник мережі магазинів Альтекс, власниця брендового магазину Колібрі Kids Ірина Канавська, директор коледжу моделей, скаут-директор агентства моделей «L-models» Галина Лазаренко (Київ), Марина Меллін, виконавчий директор агентства Margo Group (Полтава).

Всього було п’ять номінацій, в яких обрано 14 переможців: KIDS (4-5 років). CHILDREN (6-10 років). TEEN (11-15 років). Me and Mom (я і мама). FAMILY (ціла родина). KIDS - Анастасія Устюгова, CHILDREN - Дар'я Казакова, Маргарита Лукашик, Стефанія Крайня, Олександра Сторожук, Катерина Ситникова. Teen - Роман Демченко, Марта Блажкова. FAMILY- Софія та Іринка БЛЯШИНІ. Me&Mom Арсен Тихоненко та мама Олександра, спецподарунок отримала Валерія Мегадь, Валерія Шевчук, Олександра Кучина. Від Наталії Топчій спецподарунок - безкоштовна зачіска для Марії Білоус. Вони були нагороджені Кубком та подарунками від партнерів заходу. Кожен учасник Конкурсу також отримав іменний Сертифікат учасника Проекту та стильний подарунок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також