Дитячий лікар отримає депутатський мандат

785 0

Ми у соцмережах:

Віталій Бойко

Новим депутатом Рівненської обласної ради від партії “Сила і Честь” стане директор обласної дитячої лікарні Віталій Бойко.

На найближчій сесії облради Віталій Бойко отримає мандат замість затриманого на хабарі екс-директора КП «Рівненський обласний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення» Сергія Шевчука. 

Депутати постійної комісії з питань Регламенту, діяльності правоохоронних органів та боротьби з корупцією під головуванням Сергія Подоліна сьогодні прийняли проєкт рішення про те, що Віталій Бойко працюватиме у комісії з економічних питань та комунальної власності зі складу якої був виключений Сергій Шевчук. 

Тепер проєкт депутати розлянуть на пленарному засіданні двадцятої сесії обласної ради восьмого скликання, яка відбудеться 22 грудня об 11.00 у сесійній залі обласної ради (м. Рівне, майдан Просвіти, 2).

Віталій Бойко вже був депутатом Рівненської облради 7 скликання (у 2015-2020 роках). Тоді його обрали виборці округу №17. Бойко представляв патрію «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ"». В облраді він був головою постійної комісії з економічних питань та комунальної власності, в якій незабаром знову працюватиме. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також