Дітям загиблих рівнян подарували книгу й безкоштовний доступ у парк розваг

485 0

Ми у соцмережах:

Дітям загиблих рівнян подарували книгу й безкоштовний доступ у парк розваг

19 жовтня у Рівному провели благодійний захід для дітей загиблих захисників громади.

У рамках заходу відома рівненська письменниця Олена Медведєва, яка нещодавно презентувала "Рівненський буквар" в Міському будинку культури, подарувала свою нову книгу донькам та синам загиблих воїнів.


Основна мета такої зустрічі - налагодити діалог, встановити безпосередній контакт з родинами наших полеглих Героїв, щоб у разі найменшої необхідності вони могли звернутись за будь якою допомогою і оперативно її отримали.

Для цього на цю зустріч секретар міської ради Віктор Шакирзян спеціально запросив представників управлінь і департаментів, які найбільше задіяні у сприянні родинам загиблих - Управління освіти та Департамент соціального захисту.

- Наш обов'язок - опікуватися саме цими сім'ями, показати, що ми небайдужі, що ми - єдині в прагненні допомагати та підтримувати їх, - зазначив Віктор Шакирзян.- В будь-який момент представники родин загиблих Героїв можуть звернутись за допомогою, безпосередньо, до мене. Ми всі у неоплатному боргу перед Вами і Вашими родинами, тому ви можете розраховувати на будь яку можливу підтримку від громади і від мене особисто.

На подію завітало понад 70 дітей. Усі вони отримали книгу, а також могли безкоштовно та на необмежений час відвідати парк розваг в ТЦ в районі Щасливого.

- Ті діти, чиї батьки загинули на фронті потребують на сьогодні більшої уваги. Вони потребують більше обіймів, нашої підтримки. Тому ми з радістю подарували цим діткам книги, - говорить авторка Олена Медведєва. - Приємно, що діти гортають, цікавляться, вивчають наш край і так має бути, тому що дитина коли росте, вона збагачується читанням.

Дітки були в захваті від дійства та подарунків. Крім того, Олена Медведєва запропонувала усім охочим діткам надалі долучитися до створення 3 видання "Рівненський буквар".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також