Дива не сталося

1892 0

Ми у соцмережах:

Дива не сталося

Несподіваний подарунок зробила Федерація футболу України рівенським вболівальникам, оголосивши про своє рішення дискваліфікувати бурштинський «Енергетик» за участь у матчі проти «Вереса» незаявленого гравця. Це означало, що рівнянам пощастить побачити на власні очі бронзових призерів минулого чемпіонату України — «Металург» Донецьк.

«Верес» (Рівне) — «Металург» (Донецьк) — 1:4
23 серпня. Стадіон «Авангард». 5000 глядачів.
«Верес»: Левчук, Дьомушкін, Ткачук (Ядчишин, 65), Новак, Литвинчук, Федорчук, Шевчук, Васильєв (Туліглович, 52), Яцурак, Никончук (Газицький, 62), Гаркуша.
«Металург»: Вірт, Яксманицький, Бечірі, Чечер, Зотов (Олексієнко, 76), Мелікян, Ткаченко (Рістіч, 46), Джамараулі, Деметрадзе, Шищенко (Дранов, 59), Младенович.
Голи: Младенович (7, 44), Федорчук (21), Деметрадзе (23, 81, з пенальті)

Несподіваний подарунок зробила Федерація футболу України рівенським вболівальникам, оголосивши про своє рішення дискваліфікувати бурштинський «Енергетик» за участь у матчі проти «Вереса» незаявленого гравця. Це означало, що рівнянам пощастить побачити на власні очі бронзових призерів минулого чемпіонату України — «Металург» Донецьк. Всі ілюзії щодо можливого результату розвіялись вже на початку матчу, коли на поле вийшов основний склад «Металурга». В діях «Вереса» протягом всієї гри, а особливо на початку, відчувався мандраж, тому якогось пристойного опору рівняни чинити не змогли. Вже на початку першого тайму Ненад Младенович після розіграшу кутового відкриває рахунок. Як не дивно, але «Верес» після першого м’яча пішов в атаку. Результатом цього став штрафний удар у виконанні Федорчука, після якого м’яч, зрикошетивши від захисників донеччан, опинився за спиною Юрія Вірта. Це був останній момент, коли вболівальники, яких на зруйнованому рівенському стадіоні зібралося чимало, ревли від радості — надалі вони спостерігали за ще одним голом Младеновича та дублем активного Деметрадзе. Спочатку він, отримавши м’яча в штрафній, пробиває повз Левчука, а потім реалізовує пенальті, котре сам же і заробив. Взагалі рахунок міг би бути більшим, якби не майстерні дії рівенського голкіпера, котрий рятував команду після підступних ударів «металургів». * * * Млинівська «Іква» проводила матч четвертого туру чемпіонату України серед команд другої ліги. В Івано-Франківську млинівчани на останніх хвилинах пропустили м’яч від «Чорногори», втративши перемогу — 2:2. Наступну гру «Іква» проведе вдома 30 серпня проти «Динамо-3». «Верес» того ж дня прийматиме «Чорногору».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також