Дива від «Укртелекому» на Рівненщині: телефон не працює, а платити за нього заставляють

1073 0

Ми у соцмережах:

Дива від «Укртелекому» на Рівненщині: телефон не працює, а платити за нього заставляють

До нашої редакції поскаржилися мешканці села Пісків, що на Костопільщині.

Родина проживають у приватному будинку на вулиці Технічній,18 та користується стаціонарним телефоном. Однак вісім місяців тому гроза обірвала телефонний провід, тому з того часу пенсіонери не можуть зателефонувати своїм рідним до Рівного.

Вони уже кілька разів телефонували від сусідів до Укртелекому з проханням відремонтувати телефонну лінію. Однак марно. Після того, як їхні дзвінки не дали ніякого ефекту, люди почали писати письмові звернення, на які приходять відписки.

Можливо, вони так би й полишили свої намагання допроситися, щоб від компанії прийшов майстер відремонтувати телефон, якби не рахунки за нього.

- Нам щомісяця приходять рахунки від Укртелекому. На наші запевнення, що ми не користуємося стаціонарним телефоном, бо він не працює ще з вересня 2018 року, вони ніяк не реагують. Навіть більше: тепер нам почали відверто хамити та погрожувати. Мовляв, стаціонарний телефон у нас ніколи не запрацює, поки ми не заплатимо борг, - бідкається Анатолій.

Оскільки чоловіка не почули у центрі обслуговування клієнтів, то він тепер намагається достукатися до керівництва Укртелекому через ЗМІ. Ми намагалися зв'язатися із Укртелекомом, але ніякої інформації від них так і не отримали.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також