Співачка з Рівненщини стала призеркою міжнародного співочого конкурсу в Іспанії (відео)

1418 0

Ми у соцмережах:

Співачка з Рівненщини стала призеркою міжнародного співочого конкурсу в Іспанії (відео)

Третє місце на міжнародному вокальному конкурсі «Таланти Європи», що проходив онлайн в Іспанії посіла 24-річна жителька Зарічного Софія Бабич.

Про те, що дівчина сама не очікувала на подібний результат, вона написала на своїй своїй фейбук-сторінці.

- У лютому я подала заявку на конкурс "Таланти Європи"(Talents of Europe) , що проходив в Іспанії без особливих надій. Єдине чого я хотіла - щоби мій виступ сподобався тим, хто буде його слухати. Але другого місця у першому турі, а тепер третьего місця у фіналі я ніяк не очікувала .. Але це так - 79 балів зі 100 і третє місце. Я просто безмежно рада, це все таки міжнародний конкурс і диплом міжнародного зразка, - повідомила Софія Бабич .

Вона закінчила заочно відділ естрадного співу Рівненського державного гуманітарного університету. Шостий рік працює вчителькою у Зарічненській дитячій школі мистецтв. Викладає вокал. На оголошення про конкурс натрапила в інтернеті. У лютому подала заявку на участь та пройшла відбір у другий тур.

У двох турах дівчина виконувала пісні французької співачки Лари Фабіан.

У планах Софії Бабич і далі розвивати далі свої вокальні дані, а також взяти участь у якомусь із телевізійних шоу талантів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також