У Рівному дівчина отруїлась антидепресантами і перебуває у комі

9534 0

Ми у соцмережах:

У Рівному дівчина отруїлась антидепресантами і перебуває у комі

У Рівному поліцейські встановлюють обставини отруєння дівчини.

До поліції увечері 10 квітня надійшло повідомлення від рятувальників про те, що у квартирі на вулиці Андрія Мельника у Рівному в закритій квартирі потребує допомоги дівчина.

Слідчо-оперативна група встановила, що у кімнаті проживають дві сестри. Коли ж увечері одна з них прийшла додому, виявила, що 19-річна сестра зачинилась із середини. Натиснувши на дзвінок, дівчина почула спочатку рухи, а потім підозрілий гуркіт, після якого все різко затихло. Вона зрозуміла, що щось сталося, тому одразу викликала рятувальників, щоб ті відкрили двері.

Рятувальники негайно прибули на місце події та виявили у помешканні на підлозі непритомну 19-річну жительку Гощанського району. Надавши їй домедичну допомогу, викликали «швидку».

Як повідомили поліцейським лікарі, дівчину госпіталізували у реанімаційне відділення із гострим медикаментозним отруєнням. Її  стан лікарі оцінюють як тяжкий,  вона перебуває у комі. За попередньою інформацією жителька Гощанщини випила надто велику дозу антидепресантів. Наразі поліцейські за цим фактом проводять перевірку, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також