Дізнавачку поліції з Вараша підозрюють у підробці службових документів, але вона працюватиме далі

5643 0

Ми у соцмережах:

фото - ілюстративне

Працівницю поліції з Вараша на час досудового розслідування було відсторонено від посади, а також обрано їй запобіжний захід — особисте зобов’язання. Це рішення до Рівненського апеляційного суду оскаржив захисник підозрюваної, наполягаючи на скасуванні ухвали слідчого судді та відмові в задоволенні клопотання слідчого ДБР про відсторонення.

Суд апеляційної інстанції переглянув апеляційну скаргу захисника підозрюваної у підробці службових документів (ч.1 статті 366 Кримінального кодексу України). Які саме документи підробила дізнавачку слідчого відділу поліції поліції Вараша - ДБР не повідомляло. 

Проти задоволення апеляційної скарги виступив прокурор, вважаючи, що рішення слідчого судді місцевого суду треба  залишити без змін.

Вивчивши матеріали справи та заслухавши учасників судового розгляду, Рівненський апеляційний суд скаргу захисника підозрюваної дізнавачки задовольнив частково:  ухвалу слідчого судді місцевого суду про задоволення клопотання слідчого ДБР про відсторонення підозрюваної від посади скасував, а матеріали кримінального провадження, у зв’язку з істотними порушеннями вимог кримінального процесуального закону, повернув для нового розгляду в суді першої інстанції. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також