Для будь-яких потреб: на Рівненщині пропонують орендувати нерухомість через «Прозорро.Продажі»

1755 0

Ми у соцмережах:

Для будь-яких потреб: на Рівненщині пропонують орендувати нерухомість через «Прозорро.Продажі»

Винайняти приміщення для власної справи можна безпосередньо у держави або громади. У системі електронних аукціонів «Прозорро.Продажі» постійно оновлюються оголошення щодо державного або комунального майна, для якого шукають потенційних орендарів. Пропонують різні варіанти: офіси, гаражі, кабінети в медичних чи освітніх закладах і навіть промислові об’єкти.

 Зараз на Рівненщині є кілька видів приміщень, які можна винайняти для будь-яких потреб, на розсуд орендарів.

 

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях пропонує орендувати склад площею 264 м2 у центральній частині міста Рівне, на вулиці Білій, 7. До нього також йде побутове приміщення (понад 31 м2) та майданчик площею 1200 м2. Разом — близько 1500 квадратних метрів. Об’єкт під’єднаний до електромережі, проте до інших комунікацій не підключений і потребує ремонту. Стартова вартість місячної оренди — майже 17 тисяч гривень. Онлайн-аукціон у системі «Прозорро.Продажі» відбудеться 2 лютого, а цінові пропозиції можна подавати до 1 лютого.
 

 
У селі Нова Українка Олександрійської громади, за 16 кілометрів від обласного центру, можна винайняти частину приміщення на першому поверсі будівлі сільської ради. Вона розташована на вулиці Приходька, 50А. Площа об’єкта оренди — 31 квадратний метр, а стартова вартість — понад 1300 гривень на місяць. Заявки на участь в електронних торгах прийматимуть до 4 лютого, а онлайн-аукціон запланований на 5 лютого.
 
 
У селі Колоденка Корнинської громади Рівненського району шукають орендаря підвальних приміщень будівлі місцевого клубу на вулиці Свободи, 18Д. Загальна площа — майже 48 квадратних метрів. Технічний стан задовільний, є водо- та електропостачання, окремий вхід. Стартує вартість місячної оренди на онлайн-аукціоні з менш ніж 50 гривень. Заявки від охочих прийматимуть до 13 лютого, а електронні торги відбудуться 14 лютого.

 

У чому переваги системи «Прозорро.Продажі»?

Державну та комунальну власність в Україні можна здавати в оренду виключно через електронні аукціони. Система «Прозорро.Продажі» забезпечує рівний доступ до участі в електронних торгах кожного учасника. Коли ви знайдете об’єкт, який вас зацікавить, потрібно буде зареєструватися на одному із 40 акредитованих онлайн-майданчиків (перелік є на сторінці кожного об’єкта). Після реєстрації необхідно подати заявку на участь в аукціоні та зробити свою ставку. Перемагає той, хто запропонує найвищу ціну.
 
Користуватися системою доволі просто, адже за допомогою спеціальних фільтрів ви можете налаштувати параметри пошуку, вибрати регіон, наприклад, Рівненську область, та переглянути доступні пропозиції.
 
Знайти об’єкти можна у системі «Прозорро.Продажі» та на сайті Фонду держмайна України. А за новинами та пропозиціями ринку зручно стежити в телеграм-каналі ФДМУ та на сторінці «Прозорро.Продажі» у Facebook.

*Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди авторів, висловлені у цих публікаціях не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також