Для чого потрібна постільна білизна?

945 0

Ми у соцмережах:

Для чого потрібна постільна білизна?

Всім відомо, що людина багато часу проводить в ліжку. Для нормального функціонування організму потрібен повноцінний відпочинок, тому сон надзвичайно важливий для відновлення фізичної активності. Саме тому, місце для сну повинно бути затишним та комфортним. Важлива складова якісного та міцного сну, гармонії і чистоти-постільна білизна з кращих натуральних матеріалів.

 Цікавий факт з історії!

В давнину постільну білизну вважали оберегом, її шили самі, прикрашаючи різною вишивкою, візерунками та мереживом.

ЯК ВИБРАТИ ПОСТІЛЬНУ БІЛИЗНУ?

Найпоширеніші критерії вибору:

• матеріал

• розмір

• колір

• дизайн

Вибір матеріалу – найголовніший аспект. Недарма він відіграє ключову роль при купівлі постільної білизни. Кожна людина вибирає тканину, спираючись на її характеристики. Спільне у правильному виборі одне – якість. Тканина повинна бути з 100% бавовни. Така тканина відмінно пропускає повітря, дуже добре вбирає вологу, має тривалий термін служби. Натуральність тканини насамперед важлива для алергіків та людей з дуже чутливою шкірою, організм яких одразу реагує на наявність синтетичних домішок.

Вибір розміру – це важливий момент при купівлі постільної білизни. Правильно підібраний розмір – це відмінний вигляд постільної білизни на вашому ліжку. Розміри комплектів залежать від Їх виду. Щоб дізнатись параметри вашої постільної білизни, виміряйте ваш матрац, ковдру та подушку. В Україні найбільш поширеними є такі види постільної білизни: півтораспальний, двоспальний, євро, підлітковий, сімейний та дитячий.

Вибір кольору залежить від вподобань людини, її власних смаків, відношення до тих чи інших відтінків та геометричних форм. Постільна білизна білого кольору підсилює енергетику та зміцнює сон . Блакитний колір чудово впливає на психологічний стан, надає відчуття спокою . Рожевий колір дарує почуття комфорту та покращує настрій. Однотонні комплекти здатні прикрасити будь-який дизайн вашої спальні. Безтурботність та заспокоєння – це білі, блакитні, рожеві, коричневі, сині відтінки. Барвисте життя і сильна енергія – це жовті, червоні відтінки.

Дизайн постільної білизни в поєднанні з інтер’єром вашої спальні забезпечить вам неповторність. Наявність малюнку чи візерунку надає постільній білизні яскравого зовнішнього вигляду. Дрібні зображення подарують спокій, добрий та міцний сон, а різноманіття геометричних орнаментів та цікавих тематичних малюнків забезпечать відпочинок після важкого робочого дня.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також