Для чого сторожу медогляд?

4646 0

Ми у соцмережах:

Для чого сторожу медогляд?

Я працюю сторожем у школі не перший рік. І хочу знати, чому раптом у цьому навчальному році шкільних сторожів та техпрацівників змушують проходити медогляди, в тому числі бактеріологічні обстеження? Невже таким чином санстанція хоче заробити на нас додаткові гроші?

Я працюю сторожем у школі не перший рік. І хочу знати, чому раптом у цьому навчальному році шкільних сторожів та техпрацівників змушують проходити медогляди, в тому числі бактеріологічні обстеження? Невже таким чином санстанція хоче заробити на нас додаткові гроші? Петро Нагородний, м. Рівне.

Коментує заступник головного лікаря міської санепідемстанції Юрій Ромець: — Проходження медоглядів — не примха санстанції: воно передбачене наказом Міністерства охорони здоров’я від 23 липня 2002 року. Згідно з цим документом, проходити щорічно медогляд зобов’язані всі працівники загальноосвітніх навчальних закладів, у тому числі й технічний персонал, до якого входять шкільні сторожі. Чому сторож не проходив медогляд раніше — не знаю. Очевидно, це пов’язано з тим, що раніше списки працівників навчальних закладів подавали нам директори шкіл, а не управління освіти, як у цьому році. І директор школи, мабуть, не включив сторожа до цього списку. В будь-якому разі це можна було б з’ясувати, якби знати, в якій школі цей сторож працює. А з січня цього року ми розпочнемо перевірку усіх навчальних закладів міста на предмет проходження їхніми працівниками медоглядів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також