Для кіборга з Березнівщини, в якого згорів будинок, розробили проєкт нового житла

1529 0

Ми у соцмережах:

Для кіборга з Березнівщини, в якого згорів будинок, розробили проєкт нового житла

Крок за кроком питання відновлення житла для «кіборга» з Березнівщини Віктора Свиридюка вирішується. На сьогодні вже розроблений проект нового будинку.

«Два поверхи, загальна площа 193 квадрати. Такий проєкт нового двоповерхового будинку для багатодітної сім'ї Свиридюків розробили архітектори Березнівської громади», - розповіла директорка «Ветеранського простору» Ольга Яковлєва.

Детальний архітектурний проєкт будинку включає поверхові плани із нанесеними осями, основними розмірами приміщень і планувальними відмітками, експлікаціями приміщень із вказівкою точних площ. Також спроєктовані фасади із зазначенням необхідних відміток і рівнів тощо.

«Розробка проекту дає можливість визначити точну потребу в будівельних матеріалах та засобах, а також обсяги робіт на першому етапі будівництва житлового будинку», - прокоментував голова ОДА Віталій Коваль. - На сьогодні вже закуплено частину будівельних матеріалів. Не залишається осторонь і Березнівська громада, яка допомагає дерево- та пиломатеріалами. Тримаємо і далі на контролі питання надання допомоги захиснику Донецького аеропорту». 

Читайте більше: Потрібна допомога: в оборонця донецького аеропорту згоріла хата

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також