Для кого в ОДА купують «Тойоту»?

1139 0

Ми у соцмережах:

Для кого в ОДА купують «Тойоту»?

Тендер на купівлю службового автомобіля оголосив 1-го жовтня Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації — на сайті «Prozorro». Придбати планують легковик «Toyota Avalon» за 600 тисяч гривень. Втім, технічних характеристик авто не вказали. У департаменті пояснили, що ця модель легковика зручна та найкраще підходить для частих відряджень.

Андрій Ярусевич, голова департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА:

— Це звичайний службовий автомобіль. Ми ж не сидимо в кабінетах, а постійно перебуваємо в роз’їздах. Цим авто користуватимуться всі працівники департаменту. Обрали саме цю модель автомобіля, бо вона комфортна та швидка. У нас дуже часто бувають поїздки до Києва, там багато завдань, які треба виконувати «вже й на вчора». Ми оголосили цей тендер, оскільки в нас є місце під автомобіль. Якщо не вийде, будемо розглядати інші варіанти.

Як повідомляють на сторінці «За чесний тендер» у Facebook, остання декларація очільника департаменту Андрія Ярусевича свідчить про те, що свого автомобіля він не має. До цього користувався авто Renault Kengoo, 2009 року. Варто додати, що зараз департамент має в користуванні чотири службових авто.

Дарія БОРИСОВИЧ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також